Veranda Robuust line

Deze veranda heeft niet voor niks de naam Robuust line gekregen. Hij staat voor breed gebouwd, kwaliteit, stevigheid en een prachtige uitstraling. Op deze foto staat hij afgebeeld met een polycarbonaat dak kleur opaal en aan beide zijkanten een polycarbonaat spie kleur helder. Ziet u zich straks al zitten onder u nieuwe veranda?

Technische gegevens: Kleur antraciet mat ral 7016, klassieke goot, 14 cm brede staanders, dubbelwandige goot 136 mm, 16 mm polycarbonaat.

Veranda Robuust line

Deze veranda is een lust voor het oog. Met zijn 14 cm brede staanders en dubbelwandige goot. Is de veranda van de Robuust line de perfecte keuze. Op deze sfeer foto staat hij afgebeeld met een opaal polycarbonaat dak en de zijkanten volledig dicht met polycarbonaat platen in kleur opaal. Wilt u optimaal sfeer ’s avonds creëren kies dan ook de dimbare ledlampen erbij.

Technische gegevens: Kleur antraciet mat ral 7016, klassieke goot, 14 cm brede staanders, dubbelwandige goot 136 mm, 16 mm polycarbonaat.

Trend line

Geniet u graag van uw tuin? Dan is deze veranda een goede keuze. Op deze foto staat hij afgebeeld met een helder polycarbonaat dak. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Technische gegevens: Kleur Crème ,ronde goot, 11 cm brede staanders, 110 mm goot, 16 mm polycarbonaat.

Trend line

Met deze veranda van de Trend line kan u volop genieten van uw tuin. Een mooie veranda voor een betaalbare prijs, dat wilt u toch ook? Op deze foto is hij afgebeeld met een polycarbonaat dak en de zijkanten volledig dicht met helder polycarbonaat platen. Met een set ledlampen erbij kunt u tot ’s avonds lang genieten.

Technische gegevens: Kleur antraciet mat ral 7016 ,ronde goot, 11 cm brede staanders, 110 mm goot, 16 mm polycarbonaat.

Robuust line

Wilt u ook lang buiten kunnen zitten en genieten van uw tuin?. Met zijn 14 cm brede staanders en dubbelwandige goot. Is de veranda van de Robuust line de perfecte keuze. Op deze sfeer foto staat hij afgebeeld met aan de voorkant een glazenschuifdeur en een glazen dak. Wilt u optimaal sfeer ’s avonds creëren kies dan ook de dimbare ledlampen erbij.

Technische gegevens: Kleur crème mat ral 9001, klassieke goot, 14 cm brede staanders, dubbelwandige goot 136 mm, dak veiligheid glas 4.4.2

Robuust line

Het is belangrijk om voldoende te ontspannen. Ik weet zeker dat wanneer u onder deze veranda zit, u volledig tot rust komt. Een prachtige veranda waar u zich meteen goed bij voelt. Op deze sfeer foto staat hij afgebeeld met aan de zijkant een sandwich paneel + spie, het dak is polycarbonaat kleur opaal.

Technische gegevens: Kleur antraciet mat ral 7016, klassieke goot, 14 cm brede staanders, dubbelwandige goot 136 mm, 16 mm polycarbonaat, 40 mm dik sandwich paneel +polycarbonaat spie 16 mm

 

Antwoord
1
Goedendag Paula hier waar kan ik u mee van dienst zijn?