Over Ons


Wie zijn wij?

We zijn een familiebedrijf. Jong en zeer gedreven. Iedereen helpt een handje mee, oké onze één jarige natuurlijk nog niet. Ja, we willen groeien. Natuurlijk is het leuk om een groot bedrijf te zijn, maar voor ons telt vooral de waarde die we kunnen toevoegen voor jou als klant. We zijn allemaal een beetje “gek’ maar omdat we zo graag ons werk doen stralen we dat ook uit en leveren we een goed product en klantvriendelijke service. We hebben een andere blik op “hoe we de dingen doen”, omdat voor ons een tevreden klant voorop staat. We willen ons zelf en ons bedrijf continu verbeteren, daarom volgen wij regelmatig een seminiar of cursus.

Waar staat de naam Arika voor?

Afrika zonder de F. Nee de letters van Arika, zijn de letters die in onze familie naam staan. Waarom voor Arika kiezen? Wij hebben onze eigen productie hal en machine park. Waar we zowel de veranda’s als onze kozijnen maken. We bestaan al sinds 2004. Met de productie in eigen handen, kunnen wij voor u het kostenloos op maat maken. Wij willen soms ook iets zien voordat we het kopen, daarom hebben we op verschillende locaties een showroom, zodat je kunt zien wat je koopt.

Wat willen we in de toekomst?

Momenteel is ons eigen software team hard bezig aan onze website. We willen binnenkort ook onze kunststof en aluminium ramen online toevoegen. Maar daar kunnen we momenteel nog niet te veel over vertellen, blijft nog even ons geheimpje.

[vc_single_image image=”654″]
Antwoord
1
Goedendag Paula hier waar kan ik u mee van dienst zijn?