Leverings- en montagevoorwaarden bouwpakket

Wanneer u een bestelling geplaats heeft neemt een van onze medewerkers contact met u op, om de afleverdatum te bepalen. U krijgt ter bevestiging een e-mail hiervan.

Bij de levering is vanuit onze fabriek Bocholt Belgie de eerste 200 km gratis. Valt u buiten ons levergebeid. U kunt op onze website zelf berekenen wat het kost om de veranda/ overkapping te laten leveren.

Onze chauffeur neemt ruim van te voren telefonisch contact met u op, wanneer hij onderweg is naar u.

Mocht er nog een betaling openstaan dient dit gelijk te voldaan worden.

Uw bestelling wordt op de afgesproken datum geleverd tot uw drempel. Mocht u bestelling niet op de afgesproken datum geleverd kunnen worden, dan is hier geen coulance-regeling van op van toepassing. Een van onze medewerkers neemt contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.

Zorg er altijd voor dat er een bevoegd persoon aanwezig is om de afleverbon te ondertekenen. Dit is enkel voor de ontvangst.

Wanneer u zelf een bestelling komt ophalen kan dit op onze locatie in Bocholt België. Neem van te voren telefonisch contact op met een van onze mederwerkers zodat het klaar gelegd kan worden voordat u komt. Wij adviseren u bij zwaardere producten met twee personen te komen.

Controleer voodat u gaat monteren of uw bestelling compleet is en vrij is van defecten. Mocht iets defect zijn, monteer dit dan niet. Wij kunnen het onderdeel niet meer omruilen als u het toch nog gemonteerd hebt. Wat moet u doen. Maak foto’s van het beschadigde onderdeel en mail dit naar: supprt@arikaveranda.nl vergeet niet uw order nummer en adres gegevens erbij te vermelden. Let op wanneer er een onderdeel moet worden omgeruild of nageleverd worden, gebeurd dit alleen kostenloos in onze levergebieden. Anders moeten wij transport kosten in rekening brengen.

Heeft u de verkeerde maat besteld een veranda op maat gemaakt, kan niet gerouteneerd worden.

Heeft u schade opgelopen door storm, neem dan contact op met uw verzekering. Het vallen van bijvoorbeeld een baksteen valt buiten de garantie.

Extra tips:

  • Indien u de montage zelf gaat uitvoeren zorg dan voor voldoende mankrachten, omdat sommige onderdelen zwaar kunnen zijn.
  • Bekijk van te voren onze montage video.
  • De glazen platen mogen alleen verticaal getild en neergezet worden. Anders kan het glas breken. Gebruik ook glasdragers om het glas te verplaatsen.
Antwoord
1
Goedendag Paula hier waar kan ik u mee van dienst zijn?