.

.

Als u een veranda aankoopt bij ons, wordt deze standaard geleverd met een 16 mm polycarbonaat dak.

Natuurlijk kunt u ook opteren voor een glazen dak. Hieronder leggen wij de verschillen voor u uit.

.

Polycarbonaat dak:

Kiezen voor een polycarbonaat dak is een goede keuze. Het polycarbonaat is gemaakt van stevig kunststof en u kan het gemakkelijk zelf monteren.

.

Het is eenvoudig in onderhoud, de dakplaten blijven jarenlang mooi, omdat ze niet vergelen door de uv-beschermde coating. Het licht inval wordt iets beperkt door het polycarbonaat. U heeft bij ons de keuze uit de kleuren “Helder” en “Opaal”.

.

Opaal:

Deze melkwit opaal polycarbonaatplaten laten 60% licht door. Vooral bij tuinen op het zuiden is een veranda/terrasoverkapping met deze opaal kleurige polycarbonaatplaat een uitkomst. Zo heeft u minder last van de felle zon. De platen zijn 16 mm (1,6 cm) dik en 980 mm (98 cm) breed.

Een voordeel is natuurlijk wel dat het in de zomer niet te warm wordt onder uw veranda.

.

.

Helder:

Heeft u een tuin op het noorden met weinig daglicht? Dan kiest men vaak voor deze heldere polycarbonaat platen. De platen zijn 16 mm (1,6 cm) dik en 980 mm (98 cm) breed en laat 75% licht door.

.

De polycarbonaatplaten van deze veranda/terrasoverkapping zijn niet massief, maar meerwandig, deze worden kanalen genoemd. Daardoor is het zeer lichte polycarbonaat een sterke bedekking voor uw veranda dak of dak van uw overkapping. Veel mensen vinden deze heldere polycarbonaat platen mooi, omdat u mooi zicht heeft in de kanaalstructuur en u door de platen heen kunt kijken. Wel zijn regendruppels en dergelijke goed zichtbaar.

.

Glazen dak:

Het gebruik van glas bij een veranda brengt veel voordelen met zich mee. Zo creëert u door het heldere glas een mooie licht inval. Een glazen veranda zal hierdoor ruim overkomen. U krijgt geen donkere ruimtes en warmte die door het glas heen komt zal in de ruimte blijven. Ook zorgt een glazen dak voor behoud van heldere kleuren en heeft een strakke uitstraling. Wij leveren standaard met veiligheidsglas.

.

.

Ik ben benieuwd waar u voor kiest? Polycarbonaat of toch voor glas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Antwoord
1
Goedendag Paula hier waar kan ik u mee van dienst zijn?