Creëer uw eigen schaduwrijk paradijs..

Een heerlijk zonnetje, lang licht en goed gezelschap, puur genieten van uw veranda! Die mooie zomeravonden komen er weer aan, wat wordt dat genieten! Maar als we het te warm hebben, zoeken we liever de schaduw op of wapenen we ons met allerlei middeltjes tegen de hitte.

Niets gezelliger dan rustig een glaasje drinken op je terras. Toch is het bij hete zomerdagen vaak puffen en zweten onder die blakende zon. Een plekje in de schaduw is dan meer dan welkom. Hoe u daarvoor zorgt? Met de zonwering van Arika veranda bovenop uw dak natuurlijk!

Het kan niet beter dan met het gepatenteerde UV-reflecterend elektrisch doek van Serge Ferrari! Bescherm je terras tegen de felle zomerse zonnestralen. De werking is poepsimpel: is het te warm, klik je het scherm uit. Koelt het net af, dan rol je het met 1 klik of d.m.v. een mobiele app weer in. Het nóg gemakkelijker maken? Dat doe je met een windsensor: die laat het scherm automatisch inschuiven als de wind te sterk opsteekt. Zo hoef jij helemaal nergens aan te denken!

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Antwoord
1
Goedendag Paula hier waar kan ik u mee van dienst zijn?